JOGI – moj prvi joga prijatelj

JOGI – moj prvi joga prijatelj

36,90

Kuža JOGI je ljubek prijatelj za igrivo učenje prvih joga korakov in sproščanje. Spremljajo ga kartice za igro JOGA SPOMIN z edinstvenimi ilustracijami Mojce Fo.

Kategorija:

Opis

Kuža Jogi je ljubka igrača za učenje prvih joga korakov. Igrači so priložena natančna slikovna navodila za izvajanje joga položajev za pogumne in močne jogi mojstre, kratka sproščujoča meditacija ter učne kartice z edinstvenimi ilustracijami slovenske slikarke Mojce Fo, ob katerih bodo otroci z veseljem osvajali svoje prve joga korake, igrali spomin ter igre za krepitev pozornosti in domišljije. Ko igralec najde par, naredi še joga položaj, ki je na sliki, ob koncu igre pa s pomočjo zbranih kartic pripoveduje zgodbo.

Kuža Jogi je zasnovan in izdelan v Evropi, z veliko mero ljubezni in pozornosti. Uporabljen material je ustrezno testiran na težke kovine, pa tudi učinke sline in potenja ter je povsem primeren tudi za najmlajše otroke (0+), ki igračo radi stisnejo k sebi, se z njo pogovarjajo in jo upogibajo v različne joga položaje. Več o igrači si lahko preberete na www.salamba.si.