SALAMBA VADI POZDRAV SONCU

SALAMBA VADI POZDRAV SONCU

36,90

Mucka SALAMBA je ljubka igrača za učenje prvih joga korakov in čuječnosti. Spremljajo jo kartice za igro JOGA SPOMIN z edinstvenimi ilustracijami Mojce Fo.

Kategorija:

Opis

Mucka Salamba je ljubka igrača za učenje prvih joga korakov in preproste vaje Pozdrav soncu. Igrači so priložena natančna slikovna navodila za izvajanje joga položajev, kratka sproščujoča meditacija ter učne kartice z edinstvenimi ilustracijami slovenske slikarke Mojce Fo, ob katerih bodo otroci z veseljem osvajali svoje prve joga korake, igrali spomin ter igre za krepitev pozornosti in domišljije. Ko igralec najde par, naredi še joga položaj, ki je na sliki, ob koncu igre pa s pomočjo zbranih kartic pripoveduje zgodbo.

Igrača je zasnovana in izdelana v Evropi, z veliko mero ljubezni in pozornosti. Uporabljen material je ustrezno testiran na težke kovine, pa tudi učinke sline in potenja ter je povsem primeren tudi za najmlajše otroke (0+), ki igračo radi stisnejo k sebi, se z njo pogovarjajo in jo upogibajo v različne joga položaje. Več o igrači si preberite na www.salamba.si.