Trgovina

 • Akcija!
  ČLOVEK NE JEZI SE EVOLUCIJA je zabavna nadgradnja klasične družabne igre, ki jo lahko igramo vsakokrat malo drugače, pri tem pa vadimo seštevanje, odštevanje in množenje. Igra vsebuje 3 dodekaeder igralne kocke, ki so svojevrsten slovenski izum, ter ljubke lesene avtomobilčke, na katere prilepimo zabavne nalepke, ki odražajo različna čustva.
 • Akcija!
  Set zajema 5 belih in 3 dvobarvne »dodekaeder« igralne kocke, ki omogočajo različne igre in urjenje matematike s seštevanjem, odštevanjem in množenjem pik na kockah. Dvobarvna dodekaeder igralna kocka je slovenski izum. Igralnim kockam je priložena priročna vrečka iz ekološkega bombaža za shranjevanje kock ter preprosta navodila za igro jamb.
 • Akcija!
  Kuža JOGI je ljubek prijatelj za igrivo učenje prvih joga korakov in sproščanje. Spremljajo ga kartice za igro JOGA SPOMIN z edinstvenimi ilustracijami Mojce Fo.
 • Akcija!
  RISTANC je zbirka priljubljenih klasičnih in novih hitrih miselnih iger s kockami in žetoni. Igram so priložena preprosta in slikovita navodila, ki bodo k igranju ter matematičnim in strateškim izzivom privabila igralce vseh starosti.
 • Akcija!
  Set razglednic z ljubkimi joga motivi iz zbirke Salamba vadi pozdrav soncu bo očaral vsako ljubiteljico čarobnih ilustracij Mojce Fo, spodbudil k preprosti vadbi in čuječnosti ter z lepo mislijo presenetil osebo, ki vam je pri srcu.
 • Akcija!
  Mucka SALAMBA je ljubka igrača za učenje prvih joga korakov in čuječnosti. Spremljajo jo kartice za igro JOGA SPOMIN z edinstvenimi ilustracijami Mojce Fo.
 • Akcija!
  Kdo bi si mislil, kako čarobna je v resnici matematika? In kako slikovito povezuje znanost, umetnost in ljudsko izročilo! Modrosti življenja, ki jih je v 64 črtic povzel izumitelj posebne »dodekaeder« igralne kocke, naša »glavca« v družini, Darko Šifrer. Avtor knjige, ki pravi, da bi si sam želel takšno knjigo prebrati, ko je imel 15 let. In avtor, ki si je »drznil« zaobrniti znano Einsteinovo enačbo na glavo. Priporočamo v branje tako izkušenim matematikom, kot tudi tistim, ki ste na matematiko že zdavnaj pozabili, ki vam je ljubše družboslovje in umetnost.
 • Akcija!
  Ljubke kartice za igro spomin kar vabijo k igranju, urjenju spomina, pripovedovanju zgodb in ustvarjanju najlepših spominov. Ilustracije so delo priznanega slovenskega ilustratorja Gorazda Vahna. Igra je primerna od 2 let dalje.