Montessori naprstne lutke – gozdne živali

Montessori naprstne lutke – gozdne živali

22,00 20,00

Naprstne lutke gozdne živali so ročno izdelane iz mehke 100-odstotne bombažne tkanine in filca. Namenjene so prosti igri, pripovedovanju zgodb, spoznavanju živali ali uprizarjanju lutkovne predstave. Natančno in umetniško so sešite v Sloveniji po najvišjih standardih.

Kategorija:

Opis

Naprstne lutke so majhne lutke, ki se nosijo na prstu, običajno na kazalcu, sredincu ali palcu. Z lutkami otroci razvijajo kreativnost, spontano besedno izražanje ter socialne in komunikacijske spretnosti, izboljšujejo pa tudi govor in izgovorjavo. Otroci in odrasli jih lahko uporabljajo za igranje vlog, pripovedovanje zgodb ali poučevanje.

Ročno in natančno so izdelane in sešite iz mehke 100-odstotne bombažne tkanine in filca, po najvišjih standardih, v skrbnih rokah šivilj v zaposlitvenih delavnicah podjetja Centerkontura d.o.o., ki je tudi invalidsko podjetje, ki vključuje v svoje delo težje zaposljive osebe.

V kompletu je 8 živali: zajček, sova, lisica, medved, ježek, srna, rakun in veverica, ki so shranjene v elegantni bombažni vrečki.

Velikost lutke: 7,5 x 4,5 cm. Bombažna vrečka: 22 x 15 cm.